Μέχρι πού μπορεί να φτάσει το αντιπουλιάνειο μένος με παράνομες κατσχέσεις σε τραπεζικό λογαρισμό; (Νοέμβριος 2016)

 

Η συμπλεγματική νοοτροπία όσων επέλεξαν να είναι αντίπαλοι (μέσα κι έξω από τη χώρα) του Δ-ρα Άρη Ν. Πουλιανού, δεν έχει τελειωμό. Όπως έγραψε ο «Ηρόστρατος» 17-9-2016, ακόμα και τώρα στα 92 του, τον φοβούνται. Πώς άραγε μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά το γεγονός ότι του κατέσχεσαν (στην κυριολεξία του έκλεψαν) το 2014 τις οικονομίες των 48.000 ευρώ, τις οποίες είχε «τολμήσει» να φυλάξει για τα γεράματά του; Η ιστορία είναι από τις πλέον θλιβερές…

 

Αν και το εν λόγω θέμα αποτελεί μια ελάχιστη μόνο πτυχή του όλου ζητήματος, προς απόδειξη της όποιας «στρατηγικής» των αντιπάλων, οι οποίοι επαναλαμβάνουμε πως έστω κι άθελά τους συμβάλλουν τελικά στη δόξα του Πουλιανού, παρατίθεται για λόγους οικονομίας εν περιλήψει, το αντίστοιχο ιστορικό:

 

Κατά απαίτηση του ΕΟΤ (ήδη από το 1998) η Δ΄ Δ.Ο.Υ Αθηνών στις 28-2-2014 επέδωσε στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος κατασχετήριο, σύμφωνα με το οποίο έγινε αναγκαστική κατάσχεση του προαναφερόμενου ποσού. Εναντίον αυτής της κατάσχεσης ασκήθηκε ανακοπή η οποία, με την υπ’ αριθμόν 3527/18-6-2015 τελεσίδικη και αμετάκλητη ήδη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κρίθηκε άκυρη και νομικά ανίσχυρη. Κατά συνέπεια το Ελληνικό Δημόσιο όφειλε να προβεί σε άμεση επανακατάθεση των κατασχεθέντων ποσών.

 

Η αλήθεια είναι ότι πράγματι οι όποιοι αντίπαλοι κατάφεραν να αποσπάσουν πουλιάνειο χρόνο και χρήμα, όχι προς όφελος της επιστήμης και της διεθνούς ή έστω ευρωπαίας πατρίδος, αλλά για να αντιμετωπιστούν τα «τρομερά τους σκαρφίσματα». Σχετικά δε μάλιστα έπεται δυστυχώς συνέχεια. «Συγχαρητήρια» πάντως στους κάθε λογής ανάξιους πρακτορίσκους που η πατρίς έχει (ήδη παλαιόθεν) ορίσει ως (τηλεκατευθυνόμενους;) ταγούς της μη συμμόρφωσης με τις δικαστικές αποφάσεις, και συνεπώς κατά της νομιμότητας.

 

Πλην ολίγων δυστυχώς εξαιρουμένων, εδώ και 70 περίπου χρόνια ο Δ-ρ Άρης Ν. Πουλιανος διεθνώς «ξεστραβώνει» ανθρωπολόγους, αρχαιολόγους, αρχαιομέτρες, γεωλόγους, γλωσσολόγους, εθνολόγους, ιστορικούς, νομικούς ή / και πολιτικούς, ώστε αυτή να είναι σήμερα η πληρωμή του...

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ