ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΕΣΩ FACE BOOK ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΕΕ (Ιούλιος κι Αύγουστος 2019)

 

(Touching birthday wishes via facebook to the president of the AAG, July & August 2019)

 

"Η προϊστορία της Ελλάδος είναι η προϊστορία της ανθρωπότητας": Δρ Άρης Πουλιανός. Σήμερα (23 Ιουλίου 2019) κλείνει τα 95 του χρόνια σ’ αυτό τον κόσμο, όρθιος και με θάρρος όπως ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων. Να τον χαιρόμαστε όλοι μας. (ΣιμόνΛε Μπαρόν - μια Γαλλίδα που ζει στην Ελλάδα και προφανώς γνωρίζει Ελληνικά).

Ένας αληθινός επιστήμων ανθρωπολόγος και πάνω απ’ όλα Άνθρωπος! Πολύχρονος και γερός, ν’ αντέξει ακόμη καμπόσο στην πίεση του χρόνου. (Ευαγγελία Άρτεμις Μηνά).

Αυτοί είναι οι σύγχρονοι ήρωες που αντιμετώπισαν το ανθελληνικό κράτος κι όχι αυτοί που με την φαντασία τους παριστάνουν τους αντιστασιακούς. (Alexandros Aggelidis).

Πολύχρονος να τα χιλιάσετε, μας είστε πολύτιμος. (Efterpi Dragka).

Είθε ο πανδαμάτωρ χρόνος να δικαιώσει τους αγώνες του. (Βίκυ Ζωίδου).

Τον πολέμησαν όλοι, έμεινε όρθιος. Να τα χιλιάσει. (Basilis Stamatakos).

Μια ζωή γεμάτη… αιώνιο το έργο του. (Chryssa Androutsou).

Εύχομαι να μείνει αθάνατος. Χρόνια πολλά κι άλλα τόσα. Ευχαριστούμε για το έργο σας. (Michael Karakatsanis - Melbourne).

Χιλιόχρονος! Εκεί που οι σκοταδιστές απλώνουν τα πλοκάμια του σκότους εσύ γράφεις την αληθινή ιστορία του γένους των ανθρώπων. Όλοι οι Έλληνες κι όλοι οι άνθρωποι σου είμαστε ευγνώμονες. Πρέπει να γραφεί η βιογραφία σου και να καταδειχτεί με το νι και με το σίγμα όλος ο πόλεμος που υπέστης από ντόπιους και ξένους υπάνθρωπους σκοταδιστές. (Ollopa Gogo).

Άρης Πουλιανός: Ότι δεν θέλουν να ξέρουμε για το σπήλαιο των Πετραλώνων. Σχετικό: Ερωτηματικά για την εμμονή του Ευ. Βενιζέλου γύρω από τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων... και τον Άρη Πουλιανό! Άραγε τι είναι αυτό που ενοχλεί; (https://stoxasmos-politikh.blogspot.com, Zangogiannis Nasos).

Ανεκτίμητος έλληνας άνθρωπος. (Adonis Payiannakis).

Οι ελληνόψυχοι είμαστε ευγνώμονες. (Εύη Ηλιάκη).

Ευχαριστούμε που μας μετέδωσε τις γνώσεις του!!! Πολύχρονος και γερός. (Μαρία Φουρνογεράκη).

Ας είναι καλά. (εφη κουλαμα).

Χρόνια του πολλά! ΑΞΙΟΣ. (Helena Flam).

Τον πολέμησε το σύστημα που πολεμάει και το ελλάνιο πνεύμα γιατί ανακάλυψε την αλήθεια. Όμως στάθηκε όρθιος με αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε πολύ για ενημέρωση της αλήθειας που μας έδωσες με την σκληρή δουλειά σου κ. ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΕ. (Αυγή Παπά).

Πόσο άδικο για αυτόν τον τεράστιο επιστήμονα, που κανένα κανάλι, ούτε η δημόσια τηλεόραση δίνει βήμα. (Γεωργία Γλιάτη).

Μεγάλο κεφάλαιο για την παγκόσμια παλαιοντολογία. Θα έπρεπε να τον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και να τιμηθεί δεόντως. (Manos Kourmoulakis).

 

ΕΥΧΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (Σεπτέμβριος 2019 / WISHES' CONTINUING - September 2019)

Οι ελληνόψυχοι είμαστε ευγνώμονες. (Εύη Ηλιάκη).

 

Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠ.ΠΟΛ. ΕΡΧΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ... ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕ ΤΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΗΘΟΣ ΣΟΥ... ΧΑΙΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΕ!!! (Στέφανος Κρασοπούλης).

Άρη Πουλιανέ όλοι οι Έλληνες σ' ευγνωμονούμε. Κρίμα μέγιστο η απόκρυψη του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ Κ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΗ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ από όλους εμάς ΤΟΝ ΛΑΟ κ εμεινε απροστάτευτος κ μόνος ανάμεσα στους ΓΝΩΣΤΟΎΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ Κ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ!!! (Σπύρος Λεττάς).

Χρόνια πολλά Άρη Πουλιανέ, είσαι παράδειγμα για όλους μας. (Θεόδωρος Πεντερίδης).

Χρόνια καλά και ατελείωτα στον κ. Πουλιανό. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην πατριδα. (Καλλιόπη Στρατή).

 

Ένας μεγάλος Έλληνας επιστήμων που διώχθηκε από αντίπαλους της Ελλάδος και της επιστήμης. Να είναι καλά! (Φοίβη Παπαευγενίου-Κόσιρα).

Στόν μεγαλύτερο παλαιοανθρωπολόγο, δόκτωρα καθηγητή Άρη Πουλιανό μέ τίς ανεκτιμητες προσφορές του στήν επιστήμη και στήν πατρίδα του τίς ολόθερμες ευχές μας. Οι μοχθηροί εχθροί του που τόν εμπόδισαν να ολοκληρώση το επιστημονικό έργο του θα μείνουν στιγματισμένοι από τήν Ιστορία. (Παντελής Τσαουσόγλου).  

  Χρόνια πολλά Κύριε καθηγητά. Σας εύχομαι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά! Σεβασμός και μόνο σεβασμός στο πρόσωπο σας! (Effie Chantzos).

Καθηγητά ένα μεγάλο ευχαριστώ από την Ελλάδα που προσπαθεί να μη χαθεί. (Yorgos Christinis).

   

 

 

ΥΓ: Μ' εξαίρεση 3 - 4 υπερασπιστές του έργου του Πουλιανού (οι οποίοι έχουν ήδη προσφέρει πολλά και δη με το παραπάνω), αξιοπρόσεχτο είναι ότι στους ανωτέρω ευχέτες δεν συγκαταλλέγονται κι όσοι θεωρούν τον ευατό τους "διανοούμενο ή πατριώτη", αλλά ίσα-ίσα απλοί άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να μη «χαρίζουν κάστανα», υπερασπιζόμενοι την καταγωγή όλων μας μ' ένα δικό τους πηγαίο τρόπο. Λόγω εορταστικής ατμόσφαιρας αποφεύχθηκε να παρατεθούν ευχές που περιλαμβάνουν (έστω και δικαιολογημένα) έντονες επικρίσεις εναντίον όσων δύσμοιρων ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πολεμούν τον παγκοσμίου φήμης Έλληνα επιστήμονα. Γεγονός είναι πάντως πως ανάλογες γενέθλιες ευχές ούτε στ’ όνειρό τους δεν πρόκειται να δουν ποτέ οι διάφοροι σκοταδιστές - αντίπαλοι της ανθρωπολογίας.

 

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ