Ηλ. επιστολή συμπαράστασης στο έργο μας από ομογενή της Γερμανίας (μη αποκάλυψη του αποστολέα)

 

Από: 00000000

Σε: ΑΕΕ

Ημ.νία: Sun, Dec 25, 2016 at 10:12 PM

Θέμα: Βιογραφία Άρη Ν. Πουλιανού

 

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά,
Θα ήθελα να μου σταλεί η Βιογραφία του Άρη Ν.Πουλιανου στην κάτωθι Διεύθυνση:
00000 Oberhausen, Deutschland
Επίσης και οτιδήποτε άλλο για το σπήλαιο των Πετραλώνων.
Στείλτε μου επίσης το IBAN και BIC της Τραπέζης για να στείλω τα ανάλογα χρήματα.
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ευχαριστίες από την ΑΕΕ

 

Sun, Jan 1, 2017 at 7:19 AM

Re: Βιογραφία Άρη Ν. Πουλιανού

 

Αγαπητέ κ.,

 

          Σχετικά με το βιογραφικό του, αυτό υπάρχει στη διεύθυνση: http://aee.gr/hellenic/2apoulianos_biogr/apoul_biogr.html, αλλά εάν επιθυμείτε το εκτυπώνουμε και σας το στέλνουμε στην ταχυδρομική διεύθυνση που μας αποστείλατε της Ομπερχάουζεν. Επειδή διαμένετε στη Γερμανία μπορεί εσείς ή φίλοι σας να ενδιαφέρεστε να γίνει η μετάφρασή του στη Γερμανική, ώστε να αναρτηθεί (ίσως μαζί και με άλλα κείμενα) στο Γερμανικό τμήμα της διαδικτυακής διεύθυνσης της ΑΕΕ. Ένα πολύ σημαντικό κείμενο σχετίζεται επίσης με την επαν-αμφισβήτηση της «Προέλευσης των Ελλήνων» (πρβλ. http://aee.gr/hellenic/98%20Archive/2010-2019/2015/150704%20Welt.htm), του οποίου μπορείτε ενδεχομένως αφενός να «χτενίσετε» τη γερμανική μετάφραση και αφετέρου να ρωτήσετε τη Welt γιατί δεν δημοσιεύει μια διαφορετική από τη δική της τοποθέτηση.

 

            Όσον αφορά την επιδότηση της ΑΕΕ, ο Δ-ρ Άρης Πουλιανός θεωρεί ότι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, θα ήταν ενδεχομένως προτιμότερο να χρηματοδοτήσετε απευθείας κάποιες δράσεις, ώστε να γνωρίζετε από πρώτο χέρι πού ακριβώς έχουν ξοδευτεί τα ποσά που επιθυμείτε να διαθέσετε. Π.χ. εάν η Βελτ δεν σας απαντήσει, μπορείτε στη συνέχεια να απαιτήσετε από την εφημερίδα να το αναρτήσει υποχρεωτικά ως πληρωμένη δημοσίευση. Ίσως θα ήταν επίσης καλό προηγουμένως να δημιουργήσετε έναν υπερκομματικό ελληνικό σύλλογο συμπατριωτών μας που μένουν στην πόλη σας, ενταγμένο επίσης σε μια ανάλογη ομοσπονδία, ώστε μετά να κινηθείτε συλλογικά, λέγοντας π.χ. ότι από τον τάδε σύλλογο (ή τα τάδε μεμονωμένα άτομα) εντοπίστηκε η επιστολή που υπάρχει στο http://aee.gr/hellenic/98%20Archive/2010-2019/2015/150704%20Welt.htm, και τίθεται το ερώτημα κατά πόσο η Βελτ θα ενδιαφερόταν για ένα παραπέρα ρεπορτάζ επί του θέματος.

 

            Άλλη περίπτωση χρηματοδότησης αφορά την απευθείας εκ μέρους σας αγορά Η/Υ και εξαρτημάτων τους για χρήση στην Ελλάδα, είτε από γερμανική εταιρεία, είτε από ελληνική. Σχετικά αναμένονται μετά τις γιορτές απαντήσεις σε επιστολές μας από εταιρείες που εδρεύουν στην Αθήνα. Άλλη χρηματοδότηση μπορεί να αφορά την απευθείας πληρωμή δικηγόρων που έχουν αναλάβει υποθέσεις της ΑΕΕ, ώστε εφόσον το επιθυμείτε να υπάρχει στο διαδίκτυο η αναφορά ότι την τάδε υπόθεση χρηματοδοτούν απευθείας οι δείνα. Υπάρχει εξάλλου η δυνατότητα απευθείας οικονομικής αρωγής με την πρόσληψη εκ μέρους σας εργαζόμενων στην ΑΕΕ, έτσι που η ενίσχυσή σας μπορεί να βοηθήσει επίσης στην καταπολέμηση της εδώ ανεργίας.

            Με τα παραπάνω δεν αποφεύγεται η διευκόλυνση της αποστολής χρημάτων σε μας, αποφεύγονται οι όποιοι σχολιασμοί και υπόνοιες ότι στόχος της ΑΕΕ είναι τα οικονομικά οφέλη.

            Εν αναμονή απάντησης, σας ευχαριστούμε ξανά θερμά για το ενδιαφέρον σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ