Τα αντιφατικά δεδομένα για το κρανίο των Πετραλώνων και η απόκρυψη των σχετικών πληροφοριών εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης

 

(14 Φεβρουαρίου 2014 - 02:23, Τζων Μπλάκ)

 

            Πρόσφατα (29 Ιαν. 2014) αναρτήσαμε στο διαδίκτυο ένα άρθρο σχετικά με την ανακάλυψη ενός κρανίου που ενέχει τη δυναμική να αμφισβητεί όσα γνωρίζουμε για την ανθρώπινη εξέλιξη. Τώρα δεχθήκαμε μια αναφορά απευθείας από τον Δρα Άρη Πουλιανό, ο οποίος έχει εργαστεί ενάντια σε όλα τα εμπόδια για να αντλήσει πληροφορίες σχετικά με αυτό το «αντιφατικό» κρανίο.

          Το 1959 (1960) ο Δρ Πουλιανός εργαζόταν για την Ελληνική Κυβέρνηση (;) σχετικά με την ανακάλυψη ενός σπηλαίου στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, όπου βρέθηκαν πολλά πανάρχαια απολιθώματα, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγεται η σημαντική ανακάλυψη ενός ανθρώπινου κρανίου που ο Δρ Πουλιανός χρονολόγησε στις 700.000 χρόνια… Κοινή συναινέσει οι παλαιαοανθρωπολόγοι από όλο τον κόσμο παραδέχονται σήμερα ότι το κρανίο ανήκει σε ένα αρχαϊκό ανθρωπίδη, διαχωρισμένο από τους Homo erectus, τον κλασσικό Νεαντερτάλ και τους ανατομικά σύγχρονους ανθρώπους. Ταυτόχρονα όμως παρουσιάζει τα γνωρίσματα όλων των (παραπάνω) ειδών, μαζί με έντονα ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τον Δρα Πουλιανό η ηλικία του κρανίου αμφισβητεί την εξ Αφρικής υπόθεση (Out of Africa hypothesis) «μετανάστευσης» του Πετραλώνειου, υποδηλώνοντας επίσης την ανεξάρτητη εξέλιξη του Homo sapiens στην Ευρώπη.

          Στην τελευταία καταγγελία του Δρα Πουλιανού αναφέρεται ότι η  Ελληνική Κυβέρνηση συστηματικά προβαίνει σε απόκρυψη, υποβάθμιση και συκοφαντία του έργου του, όπως και σε απαγόρευση παραπέρα ερευνών και ανασκαφών στο σπήλαιο Πετραλώνων. Οι εκπρόσωποί της έχουν επίσης απαιτήσει να μη συζητάει τις ανακαλύψεις του στο σπήλαιο. Παρόλα αυτά η Ευρωπαϊκή Ανθρωπολογική Ένωση τον στηρίζει και έχει υποβάλλει παράπονα στην Ελληνική Κυβέρνηση για αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.

          Ο Δρ Πουλιανός ισχυρίζεται ότι η  Ελληνική Κυβέρνηση καταστρέφει περισσότερο από το 90% των ανθρωπολογικών δεδομένων που ανευρίσκονται στην Ελλάδα, καθώς και ότι άνθρωποι που δεν έχουν παλαιοανθρωπολογικά προσόντα έχουν τοποθετηθεί σε υπεύθυνες θέσεις πάνω σε σημαντικές αντίστοιχες ανασκαφές.

Πρόσφατα ο Δρ Πουλιανός έδωσε μια ομιλία σε ένα Λύκειο των Αθηνών και αμέσως δέχτηκε επίθεση από τις αρχές, οι οποίες στράφηκαν τόσο εναντίον του, όσο και του Λυκείου που τον προσκάλεσε (επιτρέποντάς του) να μιλήσει στους μαθητές. Ο Διευθυντής μάλιστα του Λυκείου αναφέρεται στην απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των αρχών γράφοντας:  Είναι πραγματικά πολύ θλιβερό που μια κυβερνητική επιστημονική Υπηρεσία γράφει τόσες ανακρίβειες, διαστρεβλώσεις, ψεύδη και απειλές απευθυνόμενη σε Λυκειάρχη…

Είναι πολύ λυπηρό (καταλήγει το ancient-origins.net.) που η Ελληνική Κυβέρνηση συνεχώς προσπαθεί να αποκρύπτει από το κοινό την αλήθεια και να καταστρέφει τη ζωή ανθρώπων που αφιέρωσαν τη δική τους ζωή στη διερεύνηση της αλήθειας.

Το επίσημο έγγραφο με τις καταγγελίες που προ ημερών απέστειλε o Δρ Πουλιανός προς την Ελληνική Κυβέρνηση είναι δυνατόν να αναγνωστεί τόσο στα Ελληνικά, όσο και (σε ομολογουμένως άπταιστα) Αγγλικά. (Σημ: εξάλλου στο ΑΡΧΕΙΟ παρατίθεται και σε μορφή κειμενογράφου με τις ανάλογες παραπομπές - τα επονομαζόμενα links στο διαδίκτυο).

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ