Συγκινητικές οι γενέθλιες ευχές μέσω face book στον πρόεδρο της ΑΕΕ

 

(Touching birthday wishes via facebook to the president of the AAG)

 

"Η προϊστορία της Ελλάδος είναι η προϊστορία της ανθρωπότητας": Δρ Άρης Πουλιανός. Σήμερα (23 Ιουλίου 2019) κλείνει τα 95 του χρόνια σ αυτό τον κόσμο, όρθιος και με θάρρος όπως ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων. Να τον χαιρόμαστε όλοι μας (Σιμόν Λε Μπαρόν).

 

Ένας αληθινός επιστήμων ανθρωπολόγος και πάνω απ όλα Άνθρωπος! Πολύχρονος και γερός, ν αντέξει ακόμη καμπόσο στην πίεση του χρόνου (Ευαγγελία Άρτεμις Μηνά).

 

Αυτοί είναι οι σύγχρονοι ήρωες που αντιμετώπισαν το ανθελληνικό κράτος κι όχι αυτοί που με την φαντασία τους παριστάνουν τους αντιστασιακούς (Alexandros Aggelidis).

 

Πολύχρονος να τα χιλιάσετε, μας είστε πολύτιμος (Efterpi Dragka).

 

Είθε ο πανδαμάτωρ χρόνος να δικαιώσει τους αγώνες του (Βίκυ Ζωίδου).

 

Τον πολέμησαν όλοι, έμεινε όρθιος. Να τα χιλιάσει (Basilis Stamatakos).

 

Μια ζωή γεμάτη αιώνιο το έργο του (Chryssa Androutsou).

 

Εύχομαι να μείνει αθάνατος (Michael Karakatsanis).

 

Χιλιόχρονος! Εκεί που οι σκοταδιστές απλώνουν τα πλοκάμια του σκότους εσύ γράφεις την αληθινή ιστορία του γένους των ανθρώπων. Όλοι οι Έλληνες κι όλοι οι άνθρωποι σου είμαστε ευγνώμονες. Πρέπει να γραφεί η βιογραφία σου και να καταδειχτεί με το νι και με το σίγμα όλος ο πόλεμος που υπέστης από ντόπιους και ξένους υπάνθρωπους σκοταδιστές (Ollopa Gogo).

 

Άρης Πουλιανός: Ότι δεν θέλουν να ξέρουμε για το σπήλαιο των Πετραλώνων. Σχετικό: Ερωτηματικά για την εμμονή του Ευ. Βενιζέλου γύρω από τον αρχάνθρωπο των Πετραλώνων... και τον Άρη Πουλιανό! Άραγε τι είναι αυτό που ενοχλεί; https://stoxasmos-politikh.blogspot.com (Zangogiannis Nasos).

 

Ανεκτίμητος έλληνας άνθρωπος (Adonis Payiannakis).

 

Οι ελληνόψυχοι είμαστε ευγνώμονες (Εύη Ηλιάκη).

 

Ευχαριστούμε που μας μετέδωσε τις γνώσεις του!!! Πολύχρονος και γερός (Μαρία Φουρνογεράκη).

 

Ας είναι καλά (εφη κουλαμα).

 

Χρόνια του πολλά! ΑΞΙΟΣ (Helena Flam).

 

Τον πολέμησε το σύστημα που πολεμάει και το ελλάνιο πνεύμα γιατί ανακάλυψε την αλήθεια. Όμως στάθηκε όρθιος με αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε πολύ για ενημέρωση της αλήθειας που μας έδωσες με την σκληρή δουλειά σου κ. ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΕ (Αυγή Παπά).

 

Πόσο άδικο για αυτόν τον τεράστιο επιστήμονα, που κανένα κανάλι, ούτε η δημόσια τηλεόραση δίνει βήμα (Γεωργία Γλιάτη).

 

Μεγάλο κεφάλαιο για την παγκόσμια παλαιοντολογία. Θα έπρεπε να τον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες και να τιμηθεί δεόντως (Manos Kourmoulakis).

 

 

 

ΥΓ: Αξιοπρόσεχτο είναι ότι στους παραπάνω δεν συγκαταλλέγονται κάποιοι ευρύτερα γνωστοί (δήθεν) διανοούμενοι, αλλά απλοί άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να μη «χαρίζουν κάστανα», υπερασπιζόμενοι την καταγωγή όλων μας μ' ένα δικό τους πηγαίο τρόπο. Λόγω εορταστικής ατμόσφαιρας αποφεύχθηκε να παρατεθούν γνώμες που περιλαμβάνουν (έστω κι δικαιολογημένα) έντονες εκφράσεις εναντίον όσων δύσμοιρων ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να πολεμούν τον Άρη Πουλιανό. Πάντως γεγονός είναι πως ανάλογες ευχές ούτε στ όνειρό τους δεν πρόκειται να δουν ποτέ οι διάφοροι σκοταδιστές - αντίπαλοι της ανθρωπολογίας.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ