Η ομιλία του Δρα Άρη Ν. Πουλιανού στη Δολίχη Ελασσόνας της 9ης Ιουλίου 2011 και η παρεπόμενη ερώτηση στη Βουλή της 20ης Ιουλίου 2011

 

 

Προσκεκλημένος στο 4ο Φεστιβάλ “Περραιβική Τρίπολις” εκ μέρους του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης «Η Τριπολίτιδα», σε συνδιοργάνωση με  την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας (βλ. π.χ. http://dolihi.gr), προέβη σε ομιλία ο Δρ Άρης Ν. Πουλιανός στη Δολίχη Ελασσόνας στις 9 Ιουλίου 2011. Η ομιλία αυτή έρχεται σε συνέχεια δύο ακόμα συνεντεύξεων (1 και 2) που αναρτήθηκαν από άλλες ανεξάρτητες πηγές στο διαδίκτυο, μετά την αναίτια και βάρβαρη απομάκρυνση του Έλληνα ανθρωπολόγου (4-4-11) από τον χώρο του σπηλαίου Πετραλώνων, παρά την τεράστια εθνική προσφορά του.

  Στη Δολίχη παρέστη ο Θεσσαλός βουλευτής Αστέριος Γ. Ροντούλης, ο οποίος με έκπληξη άκουσε και με μεγάλη υπομονή για τα δεινά που τραβάει ο Πουλιανός από το ανάλγητο (: στην καλύτερη περίπτωση) «ελληνικό» κράτος. Έτσι, μετά το «ξέσπασμα» της «Αυγής» (19-6-2011), ήρθε και η ερώτηση που κατατέθηκε 20-7-2011 εκ μέρους όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΛΑ.Ο.Σ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η επόμενη ερώτηση θα προσυπογράφεται από βουλευτές όλων των κομμάτων (μηδέ κυβερνητικών εξαιρουμένων). Αυτό γιατί αναμένεται να επαναληφθεί ό,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο «δημοκρατικό» καθεστώς που ζούμε: να ερωτώνται οι αξιωματούχοι του, αλλ’ ουδέποτε να απαντούν επί του θέματος (υπουργοί κλπ). Παροιμιώδης η αντίστοιχη ατιμωρησία τους ακόμα και στα στοιχειώδη, αφού κανένας νόμος δεν προβλέπει έστω κάποια ποινή σε όσους τολμούν να μην απαντούν ή να υπεκφεύγουν με ταχυδακτυλουργίες. Η αληθινή δημοκρατία ξεκινά από τα μικρά και δεν είναι τυχαίο που όλοι οι τρανοί της Δύσης έσπευσαν να στηρίξουν την «Ελλαδίτσα» μας (όπως την κατάντησαν), έχοντας κατά νου τούς επερχόμενους τριγμούς και για τα δικά τους καθεστώτα.

 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ